Wordt jij onze nieuwe fitcoach?

Heb je interesse in voeding en gezondheid en werk je graag met mensen? Dan is dit jouw kans! Als fit of voedingscoach adviseer en begeleid je mensen bij het verbeteren van hun vitaliteit door middel van goede voeding en een gezonde levensstijl. De werkzaamheden zijn eenvoudig te leren en erg leuk om te doen.

NU aanmelden!Meer informatie?

People’s person

Aan de hand van een FitCheck stel je vast of iemand in balans is. Je maakt hierbij gebruik van een scanapparaat, waarmee je onder andere de verhouding tussen spier- en vetmassa meet en ook de ‘echte’ leeftijd van iemand kunt aflezen. Daarnaast analyseer je ook de voedingsgewoonten en levensstijl. Wanneer er sprake is van een onbalans (wat bij veel mensen zo is), geef je een persoonlijk advies.

Fitcoach wat voor jouw?

Voeding en welzijn heeft je interesse
Je bent bereid om te leren
Je werkt graag samen
Je bent minimaal 18 jaar
Je bent op zoek naar extra (parttime) inkomsten
Je bent enthousiast, ondernemend en in staat zelfstandig te werken
Je bent sociaal, contactueel vaardig, ambitieus en een doorzetter
Je bent bereid getraind te worden door succesvolle mensen
Je bent eventueel op zoek naar een fulltime inkomen
Je bent gemotiveerd om met hulp van ons iets voor jezelf op te bouwen
Als dit je aanspreekt, stuur ons dan een berichtje!

80% voeding, 100% motivatie!

Hoe kun je je eetgewoontes verbeteren en je voeding optimaliseren door gebruik te maken van één van de voedingsprogramma’s van Herbalife. Wij zijn altijd op zoek naar serieuze, gemotiveerde mensen. We leiden je op door een uniek trainingssysteem! Een vooropleiding op Mbo- of Hbo-niveau kan een voordeel zijn, maar is beslist géén vereiste! De juiste mentaliteit is het belangrijkste criterium. Het is eenvoudig te leren en biedt voor iedereen mogelijkheden, ongeacht achtergrond en werkervaring.

Samen met Herbalife zorgen wij voor passend en goed te halen resultaat.

WhatsApp chat