Wie zijn wij?

Wij zijn Sander en Lotte van 24FitcampEttenleur. Samen zijn we begonnen aan dit spannende avontuur. Allebei Herbalife fitcoach, maar ieder zijn eigen specialiteit. Sander ondersteunt de trainingen en geeft voedingsadviezen. Lotte is altijd druk bezig met de trainingen en geeft daarnaast voedingsadvies. Enthousiasme en vertrouwen zijn voor ons belangrijke pijlers op weg naar succes. Door onze deelnemers te inspireren en te enthousiasmeren zorgen we ervoor dat ze met een positief gevoel beginnen met onze bootcamps. Helder krijgen wat iemand nu écht wil bereiken en waarom dat zo belangrijk is voor deze persoon, is de basis van onze samenwerking. Wij investeren in onze deelnemers en wij bouwen een relatie met ze op. Hierdoor creëren we vertrouwen. Wanneer enthousiasme en vertrouwen hand in hand samen gaan, kan succes nooit uitblijven.

Gratis proefles!Word NU fitcoach

Goede voedingsschema’s

Het belang van goede voeding wordt vaak onderschat. Het motto van 24FitcampEttenleur is 80% voeding, 20% beweging/sport en 100% mindset. Tijdens onze outdoor trainingen besteden wij veel aandacht aan gezonde voeding. Wij adviseren je over voedingsschema’s om bijvoorbeeld af te vallen of om spieren op te bouwen. Als deelnemer van 24Fitcamp krijg je bovendien korting op de voedingsprogramma’s van Herbalife en wij bieden al onze deelnemers een gratis ontbijtcheck.

Voordelig sporten

Sporten bij 24FitcampEttenleur is voor iedereen toegankelijk. Onze bootcamps vinden plaats in de buitenlucht, waardoor wij geen hoge kosten voor materialen en huur hoeven door te berekenen. De eerste maand sporten bij 24Fitcamp is gratis. Vervolgens betaal je 5 euro per week of 20 euro per 4 weken.

Locatie van onze outdoor trainingen

Elke dinsdag & donderdag van 19.30 uur tot 20.30 uur vindt ons bootcamp plaats in het Schoenmakerspark in Etten-Leur. Ook wanneer je in een nabijgelegen plaats als Breda, Breda-Prinsenbeek, Rucphen, Sint-Willibrod of Oudenbosch woont kun je eenvoudig aan onze outdoor trainingen deelnemen. Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren aan de Muldersweg, direct naast het park.

Samen met Herbalife zorgen wij voor passend en goed te halen resultaat.

WhatsApp chat