Werkwijze 24Fitcamp Etten-leur

Bij 24FitcampEttenleur sporten we in de natuur. Onze outdoor trainingen vinden het hele jaar door plaats in het het Schoenmakerspark in Etten-Leur. Onze bootcamps zijn in groepsverband en worden begeleid door een ervaren coach. Door samen te sporten motiveren deelnemers elkaar om hun doelstellingen te bereiken. Verder hechten we bij 24Fitcamp veel waarde aan een uitgebalanceerde voeding. Een verbeterde levensstijl wordt bereikt met gevarieerd sporten en gezonde voeding. Wij helpen je passende voedingsschema’s samen te stellen en elke deelnemer krijgt een Herbalife fitcheck door onze coach om te bepalen wat er verbeterd kan worden op het gebied van basisvoeding, beweging en rust.

Gratis proefles!Word NU fitcoach

Wij werken met de volgende zes pijlers

 1. Basisvoeding verbeteren
 2. Beweging
 3. Herbalife aanvulling (100% ADH)
 4. Coaching/begeleiding
 5. Inspiratie/community
 6. Verhalen delen en promoten

 

Onze spelregels

 1. Gratis fitcheck
 2. 5 euro per week of 20 euro per 4 weken
 3. Eerste proefles GRATIS
 4. Je zit nergens aan vast: jij bent de baas van jouw sportagenda

 

Onze extraatjes

 1. Een Herbalife fitcheck van onze coach zodra je je bij ons aanmeldt
 2. Voordeel op de Herbalife voedingsprogramma’s
 3. Een centje bijverdienen als actief Herbalife-member door andere mensen te helpen aan een gezondere actieve levensstijl
 4. Een heleboel gezelligheid en wellicht een paar (sport)vrienden rijker!
 5. Gratis online coaching van de fitcoachs

De fitcheck

De fitcheck helpt om te bepalen in hoeverre je in balans bent op het gebied van voeding, beweging en rust. We maken hierbij gebruik van een Tanita-weegschaal, waarmee we onder andere de verhouding tussen spier- en vetmassa meten, je caloriebehoefte achterhalen en je ‘echte’ leeftijd kunnen aflezen. Verder analyseren we je voedingspatroon. Op basis van de fitcheck geven we een aantal tips en verbeterpunten.

Zesdaagse ontbijtprogramma

Wij bieden deelnemers eveneens de mogelijkheid om het zesdaagse Herbalife ontbijtprogramma te ervaren. Hiermee kun je ervaren hoe lekker Herbalife ontbijtjes zijn en dat je op een makkelijke manier meer goede voedingsstoffen kunt binnenkrijgen.

Bestel direct bij Sander of Lotte.

Persoonlijk lifestyle plan

Na afloop van de fitcheck en/of het zesdaagse ontbijtprogramma kun je starten met een persoonlijk lifestyle plan. Door middel van een persoonlijk voeding- en bewegingsplan gaan we je coachen om jouw doelstellingen te behalen. Je leert wat je aan energiebehoefte nodig hebt en welke brandstoffen, bouwstoffen en andere voedingstoffen goed voor jou zijn. Ook leer je hoeveel je hiervan nodig hebt en uit welke voeding je dit kunt halen. Tijdens het begeleidingstraject richten wij ons ook op motivatie: wat wil je en waarom? Wij bieden de tools om jezelf hierin te ontwikkelen. Met de juiste motivatie, discipline en doorzettingsvermogen kan iedereen resultaat bereiken.

Samen met Herbalife zorgen wij voor passend en goed te halen resultaat.

WhatsApp chat