Spieropbouw versnellen

Wil je meer spiermassa creëeren? Kom dan meedoen met de wekelijkse bootcamps van 24Fitcamp in Etten-Leur. Wij trainen in groepsverband en in de buitenlucht. De outdoor trainingen worden begeleid door een ervaren instructeur. Tijdens onze bootcamps is er veel aandacht voor krachttraining en spieropbouw. Wanneer je spieren wilt opbouwen is een goed voedingsschema erg belangrijk. Het motto van 24Fitcamp is 80% voeding, 20% beweging/sport en 100% mindset. Wanneer je deelneemt aan onze trainingen verzorgen wij eveneens voedingsschema’s waarmee je het door jou gewenste resultaat kunt behalen.

Gratis proefles!Word NU fitcoach

Spiermassa creëren

Tijdens de outdoor trainingen doen we onder meer full body workouts waarbij je verschillende spiergroepen traint. Wij werken vooral met samengestelde oefeningen. Hierbij train je tegelijkertijd verschillende spiergroepen. Denk hierbij aan oefeningen als push-ups, sqauds en sit-ups. Onze full body trainingen om spiermassa te creëeren zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Omdat we in de buitenlucht sporten krijg je meer zuurstof binnen, wat leidt tot een beter resultaat. In de buitenlucht sporten geeft bovendien een fris en vrij gevoel.

Voordelige krachttraining

Spieren opbouwen hoeft helemaal niet duur te zijn. In ieder geval niet als je meedoet met de krachttrainingen van 24Fitcamp. De eerste les meesporten is gratis. Vervolgens betaal je 5 euro per week of 20 euro per 4 weken. Bij 24Fitcamp zit je nergens aan vast. Je kunt op elk gewenst moment opzeggen. Wanneer je deelneemt aan ons bootcamp bieden wij eveneens een gratis fitcheck en ontbijtcheck aan om te bepalen hoe jij er lichamelijk voorstaat en waar je tijdens de trainingen op kunt focussen. Daarnaast profiteer je ook van korting op uitgebalanceerde voedingsprogramma’s van Herbalife. Ook wordt je natuurlijk begeleidt door onze voedingscoach voor het beste resultaat.

Kom ook spieren opbouwen!

Deelnemen aan de outdoor trainingen van 24FitcampEttenleur betekent fit blijven, spieren opbouwen en deskundig advies over de beste voedingsschema’s. Ons bootcamp vindt elke donderdag plaats van 19.30 uur tot 20.30 in het Schoenmakerspark in Etten-Leur. Uiteraard kun je ook meedoen als je in een omringende plaats als Breda, Breda-Prinsenbeek, Rucphen, Zevenbergen of Oudenbosch woont. Gratis parkeren is mogelijk aan de Muldersweg, direct naast het park.

Samen met Herbalife zorgen wij voor passend en goed te halen resultaat.

WhatsApp chat