Lotte van de Water

06 – 211 84 271

Zo lang ik mij kan herinneren ben ik al bezig met gezonde voeding en sporten. Dit betekend niet dat dit elke dag zo is, zeker niet. Maar ik streef er wel naar om dit 80% van mijn tijd zo te doen. Daarnaast wilde ik altijd al voor mezelf beginnen en leek het me super leuk om dit te combineren met sport en voeding. Echter wist ik niet waar te beginnen en bleef het maar voor me uit schuiven. Tot dat ik in juli 2017 iemand tegen kwam die mij de kans bood om op een simpele manier voor mezelf te beginnen. Ik ben toen vrij snel mijn eigen bootcamp groep gestart waarbij we nu twee keer per week training geven. Wekelijks sporten er binnen 24FitcampEttenleur zeker meer dan 40 mensen. Daarnaast ben ik mensen gaan coachen met voeding, dit kan van alles zijn aankomen, afvallen, of mensen die gewoon lekkerder in hun vel willen zitten. Hiermee creëren we een echte community binnen 24FitcampEttenleur.

Ook leidt ik daarnaast nog andere coaches op om het zelfde te gaan doen wat ik doe, dit kan door heel europa. Het leuke van dit werk is dat je het kan doen wanneer je wilt en waar je maar wilt.
Meer weten? Stuur ons gerust een berichtje of kom kijken bij een van onze bootcamps!

 

 

Sander Velthuizen

06 – 384 242 62

In oktober 2016 ging bij mij de knop om. Door de gebeurtenissen die ik meegemaakt heb in mijn leven ben ik opzoek gegaan naar een betere versie van mijzelf. Voor 2016 had ik een ongezonde levensstijl en dit had het gevolg dat ik overgewicht had, niet fit was en vele andere klachten. Door bewuster met mijn voeding om te leren gaan en te gaan sporten ben ik 16 kg kwijt geraakt, ik ben fitter geworden en voel me een beter persoon geworden.

Door een healthy active lifestyle heb ik mijn doel bereikt. Nu heb ik in de tussen tijd meerdere marathons gelopen en vele andere sport Events gedaan. Ik voel me fit en gezond en haal alles uit het leven. Voor mij is het duidelijk waar een wil is is een weg.

Mijn enthousiasme voor sporten

Ik ben zo enthousiast geraakt dat ik lifestylecoach ben geworden. Graag wil ik mensen begeleiden naar hun doel. Naar een betere versie van zichzelf. Ze te ondersteunen op gebied van voeding en op gebied van beweging. Ze de juiste mindset te geven en ze te helpen waar mogelijk is. Zo moet je dan ook denken aan bijvoorbeeld het helpen bij aankomen, afvallen, fitter worden, spiermassa bouwen en gezonder en bewuster leven. Dit doe ik met behulp op gebied van voeding en met een ondersteuning van sport. Wil jij samen met mij de uitdaging aangaan om naar jou doel te werken?

Samen met Herbalife zorgen wij voor passend en goed te halen resultaat.

WhatsApp chat