Hardlopen sessie

De outdoor trainingen van 24Fitcamp Etten-Leur beginnen altijd met een stukje warming-up. Vaak gaan we lekker hardlopen om de spieren soepel en warm te maken. Wij houden hierbij rekening met beginners en gevorderden. Bij 24Fitcamp verleg je op verantwoorde wijze je grenzen. Net als de rest van de training vindt het hardlopen plaats in de buitenlucht en in groepsverband. Gezellig samen sporten werkt extra motiverend en geeft meer voldoening. Na afloop van de training doen we altijd een cool down. Dit is ten goede voor je spierherstel.

Gratis proefles!Word NU fitcoach

Voordelen van harlopen

Hardlopen biedt tal van voordelen. Het stimuleert onder meer de doorbloeding, het verhoogt de spiertemperatuur, versnelt de stofwisseling en het zorgt soepelere spieren en gewrichten. Door regelmatig hard te lopen vergroot je naast je fysieke, ook je mentale uithoudingsvermogen. Hardlopen is een goede warming-up, maar ook voordat je begint met lopen is het belangrijk om even goed te strekken. De hardlooptraining van 24Fitcamp bestaat behalve uit een rondje rennen voor de warming-up ook uit andere looptrainingen, zoals intervaltraining en en snelheidstraining.

Voordelige bootcamp

De outdoor trainingen van 24FitcampEttenleur, waaronder onze hardlooptraining, vinden altijd plaats in de buitenlucht. Doordat wij voor ons bootcamp geen dure fitness-studio hoeven te huren, ben je bij 24Fitcamp helemaal niet duur uit om in conditie te blijven. De eerste les sporten is sowieso gratis. Vervolgens betaalt je slechts 5 euro per week of 20 euro per  4 weken.

Doe mee met onze outdoor trainingen

Wil je ook werken aan een gezonde en actieve levensstijl? Doe dan mee met onze bootcamps voor beginners én gevorderden! Wij organiseren onze 24FitcampsEttenleur elke dinsdag en donderdag van  19.30 uur tot 20.30 uur in in het Schoenmakerspark in Etten-Leur. Ook als je in een nabijgelegen plaats als Breda, Breda-Prinsenbeek, Rucphen, Sprundel of Oudenbosch woont ben je van harte welkom om deel te nemen aan onze outdoor trainingen. Gratis parkeergelegenheid vind je aan de Muldersweg, direct naast het park.

Samen met Herbalife zorgen wij voor passend en goed te halen resultaat.

WhatsApp chat