Full body workout

De full body workout is een vast onderdeel van de outdoor trainingen van 24FitcampEttenleur. Met een full body workout train je verschillende spiergroepen. De oefeningen bestaan onder meer uit push-ups, squads en sit-ups. De full body workout is een ideale krachttraining voor zowel mannen als vrouwen. Net als bij alle trainingen tijdens ons bootcamp houden wij rekening met zowel beginners als gevorderden. De outdoor training wordt begeleid door een ervaren coach die je waar nodig bijstaat met advies. Onze trainingen vinden plaats in de buitenlucht en in groepsverband.

Gratis proefles!Word NU fitcoach

Krachttraining

Bij de full body workout werken we met samengestelde oefeningen. Bij deze oefeningen trainen we meerdere spiergroepen tegelijk. Hierdoor bereiken we in korte tijd het gewenste resultaat. Bij krachttraining is het daarnaast belangrijk om voldoende rust te nemen tussen de trainingen zodat het lichaam zich kan herstellen. Ook het juiste voedingsschema is onontbeerlijk. Het motto van 24Fitcamp is 80% voeding, 20% beweging/sport en 100% mindset. Bij onze bootcamps bieden we een gratis fitcheck en ontbijtcheck aan om te bepalen hoe jij er lichamelijk voor staat, wat je nu al goed doet en wat je zou kunnen verbeteren.

Tarieven van 24Fitcamp Etten-Leur

Met 24Fitcamp kies je voor een voordelige manier om fit te blijven. Onze wekelijkse outdoor trainingen bestaan onder meer uit hardlopen, full body workouts en cross country trainingen. Als je bij ons komt sporten is de eerste keer gratis. Na de eerste gratis les betaal je 5 euro per week of 20 euro per 4 weken om gezellig bij ons te sporten. Verder bieden we een gratis fitcheck en ontbijtcheck en krijg je korting op de uitgebalanceerde voedingsprogramma’s van Herbalife.

Kom mee trainen met 24Fitcamp Etten-Leur

Wil je ook aan je conditie werken en meer spierkracht opbouwen? Kom dan meetrainen met 24FitcampEttenleur in het Schoenmakerspark in Etten-Leur. Ons bootcamp vindt elke dinsdag en donderdagavond plaats van 19.30 uur tot 20.30 uur. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je in een nabijgelegen plaats als Breda, Breda-Prinsenbeek, Rucphen, Zevenbergen of Oudenbosch woont. Je kunt gratis parkeren aan de Muldersweg, direct naast het park.

Samen met Herbalife zorgen wij voor passend en goed te halen resultaat.

WhatsApp chat