Fit blijven

Fit blijven en een gezonde levensstijl behouden: dat willen we toch allemaal? 24FitcampEttenleur organiseert elke week een les outdoor trainingen in het Schoenmakerspark in Etten-Leur. Tijdens ons bootcamp doen we uiteenlopende oefeningen: van hardlopen tot full body workouts. Wij zijn ervan overtuigd dat snel fit worden niet alleen bereikt wordt met regelmatig trainen, maar dat een gezonde voeding ook erg belangrijk is. Het motto van 24Fitcamp is 80% voeding, 20% sport en 100% mindset. Wanneer je deelneemt aan onze bootcamps kun je je door onze coach laten adviseren op het gebied van training en voedingsschema’s.

Gratis proefles!Word NU fitcoach

Snel fit worden in de buitenlucht

De bootcamps van 24FitcampEttenleur vinden plaats in de buitenlucht. Weer of geen weer: we zijn wekelijks te vinden in het Schoenmakerspark in Etten-Leur. Door buiten te sporten krijg je meer zuurstof binnen. Bovendien voelt buiten sporten vrijer en frisser. Doordat we in groepsverband sporten is de motivatie om snel fit te worden groter. Bij onze outdoor trainingen houden we rekening met de verschillende niveau’s van de deelnemers. Of je nu fit wilt blijven of juist fit wilt worden: wij helpen je om je doelen te bereiken.

Voordelig fit worden

Om deel te nemen aan de wekelijkse trainingen van 24Fitcamp betaal je de eerste maand helemaal niets. Daarna zijn de kosten 5 euro per week, 20 euro per 4 weken. Bij 24Fitcamp kun je op elk gewenst moment opzeggen. Daarnaast bieden wij tal van extra’s naast onze bootcamps. Zo krijgt iedere deelnemer een gratis fitcheck en ontbijtcheck om te bepalen hoe je er nu voor staat en wat er verbeterd kan worden.

Doe mee met 24Fitcamp

Kom ook meedoen met de outdoor trainingen van 24Fitcamp. Ons bootcamp vindt elke dinsdag en donderdagavond plaats van 19.30 uur tot 20.30 uur in het Schoenmakerspark in Etten-Leur. Onze trainingslocatie is ook goed bereikbaar vanuit omringende plaatsen als Breda, Breda-Prinsenbeek, Rucphen, Zevenbergen of Oudenbosch. Je kunt gratis parkeren aan de Muldersweg, direct naast het park.

Samen met Herbalife zorgen wij voor passend en goed te halen resultaat.

WhatsApp chat