Cross country

Cross country vormt een vast onderdeel van al onze outdoor trainingen. Bij cross country worden obstakels gebruikt als fitness apparaat. Onze bootcamps vinden plaats in het Schoenmakerspark in Etten-Leur, dus bij obstakels moet je denken aan bankjes, boomstronken en trappen. Cross country training helpt om je conditie te verhogen en snel fit te worden. Onze cross country trainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Bij 24Fitcamp Etten-Leur staat een ervaren coach iedere deelnemer bij met deskundig advies en handige tips.

Gratis proefles!Word NU fitcoach

Sporten in de buitenlucht

Cross country trainingen zijn zeer gevarieerd. Doordat je in de buitenlucht sport krijg je meer zuurstof binnen, wat leidt tot een beter resultaat. In de buitenlucht sporten geeft bovendien een vrijer en frisser gevoel dan wanneer je in binnen in een sporthal of fitnesscentrum aan je conditie werkt. Cross country training helpen je onder meer af te vallen, je conditie te verhogen en kracht en uithoudingsvermogen te trainen. Verder heeft het een positief effect op je coördinatie, behendigheid en snelheid. Naast de training is het belangrijk om een goed voedingsschema aan te houden.

Voordelig sporten bij 24fitcamp Etten-leur

De outdoor trainingen van 24Fitcamp bestaan onder meer uit hardlopen, full body workouts en cross country trainingen. Onze bootcamps zijn bijzonder voordelig. Als je bij ons komt sporten is de eerste keer gratis. Na de eerste gratis les betaal je 5 euro per week of 20 euro per 4 weken om gezellig bij ons te sporten. Ook is het bij ons natuurlijk mogelijk op per les te betalen! Bij onze outdoor trainingen zit je nergens aan vast: U bepaald wanneer u wilt sporten. Verder bieden we een gratis fitcheck en ontbijtcheck en krijg je korting op de uitgebalanceerde voedingsprogramma’s van Herbalife.

Kom nu aan je conditie werken!

Wil je ook je conditie verhogen en snel fit worden? Doe dan mee met 24FitcampEttenleur. De outdoor trainingen vinden plaats in groepsverband, waardoor je extra gemotiveerd wordt. Ons bootcamp vindt elke dinsdag en donderdag plaats van 19.30 uur tot 20.30 uur. Wij verwelkomen ook sporters uit omringende plaatsen als Breda, Breda-Prinsenbeek, Sint Willebrord, Sprundel en Hoeven. Je kunt gratis parkeren aan de Muldersweg, direct naast het park.

Samen met Herbalife zorgen wij voor passend en goed te halen resultaat.

WhatsApp chat