Gezond & actief afvallen

Wil je graag afvallen? Overweeg dan eens te sporten met een voedingscoach. 24Fitcamp verzorgt bootcamps in het Schoenmakerspark in Etten-Leur waarbij de trainer eveneens je voedingscoach is. Wanneer je wilt afvallen is een goed voedingsschema erg belangrijk om een jojo-effect te voorkomen. Het motto van 24Fitcamp is 80% voeding, 20% beweging/sport en 100% mindset. Naast oefeningen als hardlopen en full body workouts om effectief vet te verbranden vertellen we je alles over gezonde voeding. Voedingsbegeleiding is een essentieel onderdeel van 24Fitcamp, daarom adviseren wij onze bootcamp-buddy’s voor het beste blijvende afval resultaat.

Gratis proefles!Word NU fitcoach

Afvallen in groepsverband

De outdoor trainingen van 24FitcampEttenleur vinden altijd in de buitenlucht en in groepsverband plaats. In de buitenlucht sporten geeft een vrijer en frisser gevoel dan binnen in een zaaltje te trainen. Je krijgt bovendien meer zuurstof binnen, wat leidt tot een beter resultaat. Door in groepsverband te sporten is de motivatie hoger. De bootcamps van 24Fitcamp zijn altijd erg gezellig en vaak blijven we na afloop nog even hangen. Bij 24Fitcamp houden we rekening met het niveau van onze verschillende deelnemers.

Sporten is niet duur

Bij 24Fitcamp is sporten helemaal niet duur. Onze outdoor training bestaat onder meer uit hardlopen, een full body work out en cross country trainingen: stuk voor stuk oefeningen die je helpen met afvallen. Betaal 5 euro per week of 20 euro per 4 weken. Ook bieden we een gratis fitcheck. Bovendien krijg je korting op de uitgebalanceerde voedingsprogramma’s van Herballife en wordt je perfect ondersteund begeleidt door een voedingcoach. Met sporten en de juiste voeding behaald je het gewenste resultaat zonder jojo-effect.

Wacht niet langer: kom meedoen!

Waar wacht je nog op? 24Fitcamp is de ideale manier om effectief vet te verbranden en kennis te maken de beste voedingsschema’s. Onze outdoor trainingen vinden elke dinsdagavond en donderdagavond van 19.30 uur tot 20.30 plaats in het Schoenmakerspark in Etten-Leur. Ook als je in een nabijgelegen plaats als Breda, Breda-Prinsenbeek, Rucphen, Zevenbergen of Oudenbosch woont bent je bij ons van harte welkom. Er is gratis parkeergelegenheid aan de Muldersweg, direct naast het park.

Samen met Herbalife zorgen wij voor passend en goed te halen resultaat.

WhatsApp chat